Barber shop Zagreb – Frizer Zagreb Djuka

Frizer Zagreb No1. Biti pravi barber shop u Zagrebu tj. biti pravi frizer u Zagrebu nije lagano. Potrebno je dosta odricanja, po cijele dane biti na radnom mjestu..stalno raditi s ljudima što je iscrpljujuće..ali ne treba ni zaboraviti da su onda rezultati tu. I to ne bilo kakvi rezultati vec barber shop Zagreb No1 rezultati. That’s what we live and breathe.
Nas ne zanima da smo neka obična brijačnica, običan salon, običan barber zagreb mjesto ili neki običan barbershop zagreb mjesto. Mi želimo biti najbolji i to ne samo postati već nam je cilj konstantno održavati kvalitetu na toj razini. Kroz godine rada…ne želimo biti bahati i reći da to sve jesmo..ali u nama još uvijek gori vatra za konstantnim unaprijeđivanjem i stlano želimo udovoljiti našim mušterijama.

frizer zagreb barber shop djuka
Frizure, radnici, pa čaš i naočale se mjenjaju…ali u sredini svega je jedan jedini Majstor Đuka legenda

Često se kaže da je netko legenda ali junak naše sljedeće priče s pravom nosi taj epitet. Đuro Pejić Đuka…

RTL DANAS

Iako izbjegavamo svu medijsku eksponiranost i koncentriramo se na ono što je No1 u obom barber poslu a to su mušterije. Nekada se i za nas čuje 🙂 a da nije usmena preporuka. Nekada moramo dati do znanja ljudima što je kvaliteta, koliko dugo radimo i kako se kod nas radi.

Frizer Zagreb od davne 1938. Djuka – Đuka

Na našoj lokaciji kosa se reže od davne 1938…od vremena kada je svaki salon brijao britvom. Kada je to bilo normalno. No vremena se mjenjaju. I danas je teško uopće nači frizera gdje se radi s britvom. A to je bilo No1. Kod nas svi radnici briju i time se ponosimo. I to ne samo da briju već…trebaš vidjeti kako briju.

Frizer Zagreb s prvim online naručivanjem!?

Jedan klik away je uvijek što te dijeli od naših osmjeha, kavice i dobrodošlice kakvu mi samo znamo prirediti kada se naručiš na šišanje. Sve drugo je sporedno..pa dobro..budemo te i ošišali kada si već došao. Dokle god smo svi dobre volje a ti zadovoljan nije ni važno jel ti prekratko ili predugo..narasti će opet..! AHHAHA. Mi shvaćamo svoj posao ozbiljno. Ali na kraju dana znamo da je to kosa. Da ne radimo operacije. I da nije nepovratno. Tako da se ne brinemo oko ničega osim oko toga da si zadovoljan i da znamo da smo dali sve od sebe…pa kakav god razultat bio..

Nove fade frizure – 2019

frizer zagreb barber shop djuka
Dosta ti je klasične frizure i želiš neki novi fade!? You are at the right barber shop. Let’s make it happen

Koju god frizuru odabereš…bilo da je klasična kocka ili da želiš neki novi fade..svakako će ispasti bolje nego šta si zamislio. Old school barber shop with a modern twist gdje se naručiš online, dobiješ fade, platiš s Bitcoinom and off you go. How cool is that? Our barbershop Zagreb is as cool s they come.

4.9 na uzorku od 230 recenzija. Ne može biti slučajnost. Najbolje ocijenjeni frizerski salon u Zagrebu.

Frizer Zagreb Djuka – samozatajni perfekcionista = Djuka

Ne volimo previše govoriti o sebi, no sve što vam se pruža kod naših barber usluga djelo je jedne osobe…majstora Djuke. Idjeni začetnik online naručivanja, plaćanja u Bitcoinima, božićnica u BTC…you name it. Whats next?!

Naruči se odmah sad! book.frizerdjuka.com

Ne treba zaboraviti da mi inoviramo. I da se trudimo uvijek 100%. Zato možeš putem naše web stranice na www.frizerdjuka.com se naručiti (direktan link je: book.frizerdjuka.com) za svoj termin. Nema čekanja, ne moraš zvati na telefon.
Welcome to the future!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *