barber zagreb

Barber Zagreb Djuka – pravi old school barbershop

Barber Zagreb kao pojam

Barber Zagreb kao takav pojam vjerojatno nije postojao 50 godina. Ma puno smo rekli. Nekada je svaki barber bio old school barbershop i nije bilo današnjeg trenda gdje nije vise salon nego je studio i takve stvari.
Danas kada na Internetu ili Google maps napišeš Barber Zagreb dobiti ćeš razne rezultate. Neki frizerski saloni su stari par godina a neki 50 godina. Kako god bilo, starost samog salona ne znaci da oni nisu kvalitetni niti da vam neće pružiti uslugu za 5. Nego što želimo reci, da ono što je nekada bilo normalno i jedina opcija a to je Old School Barbershop tj. Barber Zagreb kao usluga danas postaje skoro pa ekskluziva.

Barber Zagreb kao ekskluzivna usluga

Barber Zagreb i sve usluge povezane uz šišanje, brijanje i muško uređivanje..nekada je to sve bilo brijačnica. Barber. Danas moraš se truditi da nađeš dobru uslugu. I što je još važnije, ta usluga se onda reklamira i prezentirao kao premium usluga. Ekskluzivna usluga. Zajedno s premium i ekskluzivnom cijenom koja ide uz nju. To ne bi trebalo biti tako. Vrhunsku i ekskluzivnu uslugu šišanja i brijanja bi trebao moći svatko si priuštiti. Možda ne po najjeftinijoj cijeni u Zagrebu jer to nije dugotrajno održivo u omjeru kvalitete i cijene, već po cijenu koja je fer i koju je obični narod sposoban i što je još važnije > voljan platiti.

Barber Zagreb kao skuplja usluga od običnog šišanja

Ne bi trebala biti najjeftinija usluga u Zagrebu. Niti neće biti. Vodite računa da smo imali 40kn šišanje od vremena dok je gorivo bilo 3 kn i nešto. Samo za usporedbu. Sadašnja cijena od 50kn je cijena za koju smatramo da je povoljna za obični narod s obzirom na usluge koje nudimo a koje su otprilike: šišanje, brijanje, uređivanje brade, šišanje brade, brijanje brade, pranje šišanje i fen frizura, šišanje za umirovljenike, brijanje glave, šišanje na nulu

Barber Zagreb kao usluga gdje je 5* svaki put kada izađeš iz salona

Pravi salon tj. prava brijačnica bilo da je to u Zagrebu ili negdje drugdje trudit će se pod svaku cijenu da budeš zadovoljan. Da tvoja ocjena i zadovoljstvo bude na 5* razini. Greške se događaju. A ništa nije teže nego udovoljiti svima. Al statistika na kraju dana mora pokazati da su ljudi zadovoljni. Oni koji nisu, moraju doći na popravni pa da se pokuša ponovno. Ili kako sam gazda Djuka kaže: Tko nije zadovoljan, taj ne mora platiti.

barber zagreb
Poslovni dnevnik, ne neki žuti portal

Tko nije zadovoljan, ne mora platiti

Vlasnik najboljeg Barbershopa u Zagrebu > Majstor Djuka

Online naručivanje na šišanje – nema čekanja

Ne treba zaboraviti da mi inoviramo. I da se trudimo uvijek 100%. Zato možeš putem naše web stranice na www.frizerdjuka.com se naručiti (direktan link je: book.frizerdjuka.com) za svoj termin. Nema čekanja, ne moraš zvati na telefon.
Welcome to the future!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *